Bestill Aktiv Pros+ i dag og få          50% rabatt i 2 mnd

Bestill Aktiv Pros+ i dag og få 50% rabatt i 2 mnd

 

Øvrige forsendelser koster 149,50 /mnd.

(Kr 39,50 for frakt og ekspedisjon kommer i tillegg.)

Vilkår og personvernerklæringen

Sliter du også med hyppig vannlating?

- Aktiv Pros+ er spesialutviklet for menn med prostatabesvær

Produsert i Norge

Aktiv Pros+ er et kosttilskudd spesialutviklet for menn 

Dvergpalme ved hyppig vannlating

Dvergpalme har vært brukt i folkemedisinsk sammenheng ved plager som hyppig vannlating og kan derfor avhjelpe hyppig vannlatingsbehov om natten. Som et tillegg bidrar tilsatt Vitamin B6 til å redusere tretthet og utmattelse samt å regulere hormonaktiviteten.

Økt Maskulinitet

Aktiv Pros+ inneholder også Muira Puama eller potency wood som den også heter. Sink er tilsatt fordi det er et essensielt mineral for kroppen og er med på å opprettholde testosteron nivåene i blodet. Vitamin D opprettholder normal muskelfunksjon og er med på å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

.

        Ingen binding

Jeg ønsker å prøve Aktiv Pros+ i 2 mnd for kun 149,-* Produktet blir levert diskret hjem til din postkasse. Øvrige forsendelser koster 299,-* Det er ingen binding slik at du når som helst kan endre, fryse eller avbestille videre forsendelser. Faktura følger med forsendelsen.

(*Kr 49,50 for frakt og ekspedisjon kommer i tillegg.)

Kassefabrikkveien 5, 7654 Verdal, Tlf: 74 51 04 51, epost: kundeservice@nutracare.no

Vonde og stive ledd?

Setter dine plager begrensninger i din hverdag?

Prøv Aktive Ledd du også!

Bestill i dag, og få halv pris de 2 første månedene!

Kun kr. 149,50

Kais muskel- og leddsmerter forsvant

Prøv Aktiv Pros+ i 60 dager!

                                Prøv selv i 2 måneder - til halv pris!

             Kun kr. 149,50*

Ta meg til bestillingsskjema nå!

Endelig noe som kan hjelpe!

Aktive Ledd fra NutraCare  -  For deg som har plager knyttet til ledd og muskler.

Kosttilskudd for Menn

 

Mange sliter med de samme problemene som deg

Dette er altså helt normalt. Hver fjerde mann over 50 år og nesten annenhver mann over 60 år har en eller annen utfordring knyttet til prostata. De mest vanlige problemene er hyppige vannlatinger, dårlig nattesøvn og nedsatt sexlyst. 

Det blir sjelden snakket om hvor mange menn som utvikler slike problemer etterhvert som man blir eldre. Mange tror det kommer av dårlig vane snarere enn at det kan være et helt vanlig problem blant menn.  

Det er altså ikke bare du som har disse problemene, det finnes hjelp og få. Stein, Sven og Tore er bare noen få av våre fornøyde kunder som har fått god effekt av dette produktet. Les tilbakemeldingene fra egne kunder lenger ned på siden.

*Aktiv pros+ er ikke utviklet for å helbrede eller forebygge sykdom og vi anbefaler alle menn å foreta underlivsundersøkelser slik kvinner gjør.*Husk at resultatene er individuelle og vil variere fra person til person. Vi kan ikke garantere deg samme resultater som våre referanser. Da prostatabesvær er en privat ting for mange er det ikke alle referanser som ønsker å stå frem med bilde av seg selv, det har vi full forståelse for. Vi bruker i disse tilfeller illustrasjonsfoto. *Innhold per kapsel: 320 mg dvergpalme (serenoa repens), 100 mg muira puama (Ptychopetalum olacoides), 10 mg sink (100%), 4 mg Vitamin B6 (285%)og 7,5 ug Vitamin D3 (150%). Anbefalt dosering er 1 kapsel per dag. *% av referanseverdi


Jeg er kjempefornøyd

"Jeg har benyttet Aktiv Pros+ i noen omganger, med merkbart resultat. Mens jeg tidligere måtte på wc 2-3 ganger i løpet av natten så hører det nå til sjeldenheten" 

                            Stein 69 år, Hamar

"

Jeg sover bedre om natten

"Jeg har slitt mye med nattesøvnen og hyppige vannlatinger. Etter å ha brukt produktet noen mnd har jeg mindre problemer med vannlatingen og jeg sover derfor bedre om natten"            

                            Sven, 52 år, Høyjord


Endelig noe som hjalp meg

"Jeg har over lengre tid vært plaget av prostatitt. Ved bruk av Aktiv Pros+ holder jeg meg tilstrekkelig symptomfri slik at jeg kan unngå annen behandling" 

                                  Tore 68 år, Oslo

 

 

Forstørret prostata - en helt vanlig utfordring hos menn

Fra 30-årsalderen begynner prostataen å vokse hos de fleste menn, og hos enkelte vokser den raskere enn hos andre. Vi vet ikke hvorfor dette skjer, men både hormoner , gener  og alder ser ut til å påvirke denne individuelle utviklingen. Denne tilstanden kalles godartet forstørrelse av prostata. Uansett hvor raskt den vokser hos den enkelte er det slik at når man har fylt 70 år er det faktisk så mange som 80 % som har plager i forbindelse med denne tilstanden.

Typiske tegn på godartet forstørret prostata er:

  • Hyppig vannlating
  • Problemer med å få tømt blæren helt
  • Vanskeligheter med å starte vannlatingen
  • Behov for å presse ved vannlating
  • Svak urinstråle
  • Urinlekkasje
  • Plutselig og sterk trang til å tisse
  • Avbrutt vannlating
  • Behov for å tisse i løpet av natten