Bestill Aktiv Pros+ i dag og få          50% rabatt i 2 mnd

        Ingen binding

Jeg ønsker å prøve Aktiv Pros+ i 2 mnd for kun 149,-* Produktet blir levert diskret hjem til din postkasse. Øvrige forsendelser koster 299,-* Det er ingen binding slik at du når som helst kan endre, fryse eller avbestille videre forsendelser. Faktura følger med forsendelsen.

(*Kr 49,50 for frakt og ekspedisjon kommer i tillegg.)

Bestill Aktiv pros+ i dag og få 50 % rabatt 

Øvrige forsendelser koster 149,50 /mnd.

(Kr 39,50 for frakt og ekspedisjon kommer i tillegg.)

Vilkår og personvernerklæringen

Har du også hyppig vannlating?

Aktiv Pros er satt sammen av unike ingredienser som er godt for prostatabesvær

Produsert i Norge

Aktiv Pros+ er et kosttilskudd spesialutviklet for menn over 50 år. 

Dvergpalme ved hyppig vannlating

Dvergpalme har vært brukt i folkemedisinsk sammenheng ved plager som hyppig vannlating og kan derfor avhjelpe hyppig vannlatingsbehov om natten. Som et tillegg bidrar tilsatt Vitamin B6 til å redusere tretthet og utmattelse samt å regulere hormonaktiviteten.

Økt Maskulinitet

Aktiv Pros+ inneholder også Muira Puama eller potency wood som den også heter. Sink er tilsatt fordi det er et essensielt mineral for kroppen og er med på å opprettholde testosteron nivåene i blodet. Vitamin D opprettholder normal muskelfunksjon og er med på å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

.

Stein 69 år, Hamar

"Jeg har benyttet Aktiv Pros+ i noen omganger, med merkbart resultat. Mens jeg tidligere måtte på wc 2-3 ganger i løpet av natten så hører det nå til sjeldenheten"  

Sven, 52 år Høyjord

"Jeg har slitt mye med nattesøvnen og hyppige vannlatninger. Etter å ha brukt produktet noen mnd har jeg mindre problemer med vannlatningen og jeg sover derfor bedre om natten"

Tore, 68 år, Oslo

"Jeg har over lengre tid vært plaget av prostatitt. Ved bruk av Aktiv Pros+ holder jeg meg tilstrekkelig symptomfri slik at jeg kan unngå annen behandling" 

 

 

Prøv Aktiv Pros+ i 60 dager!

                                Prøv selv i 2 måneder - til halv pris!

             Kun kr. 149,50*

Kassefabrikkveien 5, 7654 Verdal, Tlf: 74 51 04 51, epost: kundeservice@nutracare.no

Vonde og stive ledd?

Setter dine plager begrensninger i din hverdag?

Prøv Aktive Ledd du også!

Bestill i dag, og få halv pris de 2 første månedene!

Kun kr. 149,50

Kais muskel- og leddsmerter forsvant

Endelig noe som kan hjelpe!

Aktive Ledd fra NutraCare  -  For deg som har plager knyttet til ledd og muskler.

Kosttilskudd for Menn

 

Dette er altså helt normalt. Hver fjerde mann over 50 år og nesten annenhver mann over 60 år har en eller annen utfordring knyttet til prostata. De mest vanlige problemene er hyppige vannlatinger, dårlig nattesøvn og nedsatt sexlyst. 

Det blir sjelden snakket om hvor mange menn som utvikler slike problemer etterhvert som man blir eldre. Mange tror det kommer av dårlig vane snarere enn at det kan være et helt vanlig problem blant menn.  

Det er altså ikke bare du som har disse problemene, det finnes hjelp og få. Stein, Sven og Tore er bare noen få av våre fornøyde kunder som har merket god effekt av produktet.

*Aktiv pros+ er ikke utviklet for å helbrede eller forebygge sykdom og vi anbefaler alle menn å foreta underlivsundersøkelser slik kvinner gjør.*Husk at resultatene er individuelle og vil variere fra person til person. Vi kan ikke garantere deg samme resultater som våre referanser. *Innhold per kapsel: 320 mg dvergpalme (serenoa repens), 100 mg muira puama (Ptychopetalum olacoides), 10 mg sink (100%), 4 mg Vitamin B6 (285%)og 7,5 ug Vitamin D3 (150%). Anbefalt dosering er 1 kapsel per dag. *% av referanseverdi